Zorgeloos rendement op uw dak

Het concept

Wilt u zorgeloos verduurzamen zonder eigen investering?

Investeren in zonnepanelen behoort vaak niet tot de core business van bedrijven. Om toch uw eigen duurzame energie op te kunnen wekken en tegelijk een aantrekkelijk rendement te kunnen behalen biedt Solaris Industria de mogelijkheid om de volledige financiering over te nemen. Ook wordt u 15 jaar lang ontzorgd doordat wij de volledige exploitatie op ons nemen.

Om dit te realiseren, richten wij voor elke klant een project B.V. op, ook wel ESCo genoemd - "Energy Service Company".

U profiteert van een ruime jaarlijkse winstdeling op het behaalde resultaat van deze ESCo.

Financiering

In samenwerking met een duurzame bank in Nederland neemt Solaris Industria de volledige investering op zich. Hierdoor wordt de financieringscapaciteit van uw bedrijf niet beïnvloed. Wel kunt u desgewenst altijd mee investeren.

Ontzorging

Solaris Industria draagt 15 jaar lang de volledige verantwoordelijkheid voor onderhoud, monitoring en administratie van het zonnepanelensysteem. U heeft hier geen omkijken naar. Wij garanderen dat u 15 jaar kwaliteit heeft.

Rendement

U profiteert direct van 100% duurzame zonnestroom. Jaarlijks ontvangt u een ruime vergoeding uit behaald resultaat. Na 15 jaar heeft u de optie het zonnestroomsysteem over te nemen waarna u nog minstens 10 jaar profiteert van gratis zonnestroom.

Onze werkwijze

1. Advies op maat

In een vrijblijvend adviesgesprek kijken we naar de energetische, technische en financiële mogelijkheden van een zonnepanelensysteem op het dak van uw bedrijf of organisatie. Financiering kan al bij daken vanaf 1.000 m² met een grootverbruikaansluiting (>3x80A).

2. SDE+ subsidie

Wanneer het adviesgesprek voor beide partijen positief uitpakt, zullen wij SDE+ subsidie voor uw bedrijf aanvragen. Deze subsidie maakt het mogelijk de financiering van zonnepanelenprojecten te realiseren. Heeft u al subsidie aangevraagd? Dan wordt deze stap overgeslagen.

3. Financiering

In samenwerking met een vooraanstaande duurzame Nederlandse bank en een netwerk van private investeerders en crowdfund-organisaties kunnen wij 100% financieren. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen een gedeelte zelf te financieren tegen een aantrekkelijk rendement.

4. Installatie

Na toekenning van de financiering start de installatie. In samenwerking met onze ervaren installatiepartners wordt het zonnepanelensysteem volgens alle voorschriften geïnstalleerd. Voor oplevering wordt het gehele systeem onafhankelijk gekeurd om zeker te weten dat alles in orde is.

5. Exploitatie

Na oplevering zorgen we gedurende 15 jaar voor onderhoud, monitoring, administratie en beheer. Zo bouwen we gezamenlijk aan een succesvolle relatie. Na 15 jaar heeft u de optie het systeem over te nemen en profiteert u nog zeker 10 jaar van gratis zonnestroom.

Neem vrijblijvend contact op voor advies over uw mogelijkheden.